Product toegevoegd!
0

Het BELIO team

 

HET BELIO TEAM 

BELIO® is een onderdeel van Handelsonderneming Hoekstra uit het Friese Heeg.

Wij hebben reeds 5 jaar ervaring met het ontwikkelen, importeren, en distribueren van GPS kinderhorloges. Wij volgen de markt en spreken wekelijks met diverse engineers om verbeteringen door te voeren in de soft en –hardware van de GPS horloges voor kinderen. 5 Jaar geleden was ons bedrijf als eerste actief op de Nederlandse en Belgische markt met de verkoop van GPS horloge met tracking functie voor kinderen. Wat begon uit noodzaak voor de veiligheid van onze eigen kinderen, werd al snel een passie en een snel groeiend bedrijf met duizenden klanten in Nederland en België.

Ook vandaag de dag zijn wij nog steeds koploper op dit gebied in Nederland. Vanuit het Friese Heeg (Vlakbij Sneek) hebben wij onze eigen opslag en verzendfaciliteit met dagelijkse leveringen door heel Nederland en België.

 

Het BELIO® team is klein, waardoor wij snel actie kunnen ondernemen. Daarnaast zijn we volledig gespecialiseerd in GPS horloges voor kinderen en de techniek erachter. Het liefste doen we alles zelf, websites bouwen en onderhouden, het inkopen en ontwikkelen van de technieken, de opslag en -distributie, en de promotie en verkoop van GPS horloges voor kinderen. Al deze facetten maakt BELIO® ook een aantrekkelijke partner voor retailers en groothandelaren omdat we veel kennis en kunde in huis hebben. 

 

Ook houden we erg van "simpel" Deze kreet hoor je dagelijks bij ons. We denken vanuit gebruikersgemak, en iedereen moet het kunnen snappen. Geen ingewikkelde procedures of moeilijke handleidingen, maar een simpel plug-and-play GPS horloge voor kinderen en ouders. Dat is BELIO® ! 

 

Mocht je nog vragen hebben over ons, stuur dan gerust een e-mail naar verkoop@belio.nl

 

TEAM BELIO®

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

NEDERLAND

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop